Despre noi

Fiecare dintre noi am avut măcar o dată nevoie de îngrijiri medicale și am realizat cât de important este să fim tratați cu grijă, cu căldură, cu atenția pe care ne-o dorim. De prea puține ori am avut șansa să întâlnim această atitudine ca ecou la problemele noastre medicale. Ca răspuns la acest ecou si din dorinta de a practica medicina la nivelul celor mai înalte standarde, în luna iunie a anului 2013, în orașul Iași, a fost înființat CENTRUL OFTALMOLOGIC ALPHA IASI SRL.

În cadrul acestui centru medical pacientii sunt întâmpinați de o echipă de medici dedicați profesiei lor, care pun pe primul loc respectul pentru pacient și pentru actul medical, precum și de specialiști optometriști pregătiți să acorde fiecărui client asistența de care are nevoie pentru cele mai bune alegeri în domeniu.

Centrul nostru a fost special realizat pentru a asigura o bună desfășurare a activităților medicale oftalmologice și de optometrie. Aici, pacienții beneficiază de servicii ce au marca unei calități ridicate, calitate susținută atât de experiența și profesionalismul personalului, cât și de aparatura medicală cu care acesta este echipat și de tehnologiile de ultimă oră, care ne permit o foarte bună acuratețe a diagnosticului și o mare precizie a intervențiilor chirurgicale, în același timp crescând și confortul pacientului.
Primul punct de lucru a fost cel deschis în orașul Botoșani, în anul 2013. Personalul calificat, calitatea produselor și serviciile asigurate de echipa noastra de profesioniști au condus la o creștere a vânzărilor, creștere datorată în primul rând numărului ridicat de clienți mulțumiți.

Adresabilitatea în creștere, numărul mare de consultații asociate cu primirea unui feedback pozitiv din partea pacienților, a determinat ca după numai un an de activitate, și deschiderea unui nou punct de lucru, cel din Iași, iar în toamna anului 2014, s-a atins obiectivul de poziționare în regiune, deschizându-se și cel de-al treilea punct de lucru, cel de la Huși. De la inaugurare și până în prezent Centrul nostru a fost și este în continuă dezvoltare.

Experiența în domeniu și competența personalului, precum si profesionalismul echipei din cadrul centrului se reflectă în răspunsul pozitiv al clienților firmei, ca urmare a serviciilor beneficiate, întrucât calitatea actului medical și serviciilor oferite ne definește fiecare acțiune.
Rata mare de transformare a vizitatorilor în clienți și pacienți fideli, oferă încredere în serviciile pe care specialiștii de la CENTRUL OFTALMOLOGIC ALPHA IASI le oferă.
Personalul firmei a învățat de-a lungul timpului să fie cât mai receptiv la nevoile clienților, acționând rapid în orice moment pentru a acorda ajutorul necesar, pentru a le putea oferi soluțiile potrivite la nevoile lor.